- Vo vašom košíku nie sú žiadne ďalšie položky
- Doručenie
- Spolu 0,00 €
Prípravky na prácu s vínom
Vínne kvasinky - chladnomilné
Napomáha kvaseniu muštu a rmutu, dávkovanie 10 g na 50 L. Určené pre kvasnú teplotu 8 - 34°C. Účinnosť do 18 obj. % alkoholu. Druh kvasiniek - Saccharomyces cerevisiae.
Živná soľ
Napomáha stimulovaniu rastu a rozmnožovaniu kvasiniek pri kvasení, dávkovanie 10 g na 50 L. Odporúča sa hlavne pre ťažko prekvásajúce odrody hrozna, pri spracovaní hrozna pri vyšších teplotách.
Borkén 100g
Na sírenie muštu a vína a na nakladanie zeleniny. Sírenie od 10 - 30 g/hl. Výborný do čalamád
Borkén 30g
Na sírenie muštu a vína a na nakladanie zeleniny. Sírenie od 10 - 30 g/hl. Výborný do čalamád
Roztok oxidu siričitého 1 L
Enologický prípravok na dosírovanie muštov a vína. Dávkovanie: 0,2dcl/100l roztoku zvýši objem voľnej SO2 o 10mg/L 0,3dcl/100l roztoku zvýši objem voľnej SO2 o 15mg/L 0,4dcl/100l roztoku zvýši objem voľnej SO2 o 20mg/L Dávka pri skladovaní v drevených sudoch je 1l/100l vody. Balené v...