Všetky najpredávanejšie produkty
Aktívne filtre

Gumená zátka NR1

Recenzia(e): 0
Gumená zátka rozmer Ø 31/20 x výška 37 mm. Možnosť použiť ako klasickú zátku alebo ako zátku pri kvasení, v zátke je zatavený otvor pre kvasné zátky na víno a ovocné šťavy.
1,50 €
Viac

Cukromer - Kvasomer

Recenzia(e): 0
Cukromer používame pri zisťovaní vykvaseného ovocia. Ľudovo nazývaný aj ako ´kvasomer´ Slúži pre stanovenie vhodného zákvasu. Po naložení ovocia do suda účinok zákvasu - tekutiny môžeme sledovať pomocou cukromeru približne po 2 mesiacoch. Kvasená tekutina sa bude postupne blížiť k hornej časti cukromera, približne 2-3°, vtedy je zákvas vhodný na...
10,87 €
Viac

Gumená zátka NR2

Recenzia(e): 0
Gumená zátka rozmer Ø 39/31 x výška 35 mm. Možnosť použiť ako klasickú zátku alebo ako zátku pri kvasení, v zátke je zatavený otvor pre kvasné zátky na víno a ovocné šťavy.
1,70 €
Viac

Liehomer

Recenzia(e): 0
Liehomer slúži k orientačnému zisteniu percenta alkoholu. V domácnostiach ho používame k riedeniu alkoholu na potrebné percentá, obyčajne 35 - 40 %, slivovicu na 52 %. Stupnica 0-90%, norma STN. Meranie vykonávame pri teplote 20 °C.
9,74 €
Viac

Gumená zátka NR3

Recenzia(e): 0
Gumená zátka rozmer Ø 44/36 x výška 35 mm. Možnosť použiť ako klasickú zátku alebo ako zátku pri kvasení, v zátke je zatavený otvor pre kvasné zátky na víno a ovocné šťavy.
1,74 €
Viac

Živná soľ

Recenzia(e): 0
Napomáha stimulovaniu rastu a rozmnožovaniu kvasiniek pri kvasení, dávkovanie 10 g na 50 L. Odporúča sa hlavne pre ťažko prekvásajúce odrody hrozna, pri spracovaní hrozna pri vyšších teplotách.
1,00 €
Viac

Muštomer

Recenzia(e): 0
Muštomer sa používa na dosládzanie muštu, ktorý má čiastočne nízku sladkosť. Sladkosť či hustotu zisťujeme podľa stupnice na muštomery pri teplote 15 °C meraného muštu. Na muštomere je hodnota cukru uvedená v litrových percentách, podľa ktorej jeden stupeň sladu dosiahneme pridaním 1 kg cukru na 1 hektoliter muštu.  Docukrovanie pre biele stolové vína na...
9,84 €
Viac

Sledujte nás na Facebooku