Všetky najpredávanejšie produkty
Muštomer
  • Muštomer

Muštomer

Hodnotenie 

Muštomer sa používa na dosládzanie muštu, ktorý má čiastočne nízku sladkosť. Sladkosť či hustotu zisťujeme podľa stupnice na muštomery pri teplote 15 °C meraného muštu. Na muštomere je hodnota cukru uvedená v litrových percentách, podľa ktorej jeden stupeň sladu dosiahneme pridaním 1 kg cukru na 1 hektoliter muštu.  Docukrovanie pre biele stolové vína na 21°, červené obyčajné vína na 22 - 23 °, sladké likérové vína na 25 °.

9,84 €
S DPH
Množstvo

 

Zásady doručenia

 

Zásady vrátenia

Detaily produktu
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Muštomer

Muštomer

Muštomer sa používa na dosládzanie muštu, ktorý má čiastočne nízku sladkosť. Sladkosť či hustotu zisťujeme podľa stupnice na muštomery pri teplote 15 °C meraného muštu. Na muštomere je hodnota cukru uvedená v litrových percentách, podľa ktorej jeden stupeň sladu dosiahneme pridaním 1 kg cukru na 1 hektoliter muštu.  Docukrovanie pre biele stolové vína na 21°, červené obyčajné vína na 22 - 23 °, sladké likérové vína na 25 °.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 5

Refraktometer

Recenzia(e): 0
Refraktometer na hrozno - vinič so stupnicou BRIX od 0 do 40 % s max odchýlkou 0,1 až 0,2 %. Pre strednú koncentráciu cukru v šťavách. Stupnica Brix udáva 1° stupnice = 1g cukru v 100 g roztoku. Slúži i na meranie pravdepodobného alkoholu v budúcom víne od 0 do 25 % Vol., s max. odchýlkou 0,2% Vol.(Ide o matematický prepočet na predpokladaný alkohol pri...
54,33 €
Viac

Cukromer - Kvasomer

Recenzia(e): 0
Cukromer používame pri zisťovaní vykvaseného ovocia. Ľudovo nazývaný aj ako ´kvasomer´ Slúži pre stanovenie vhodného zákvasu. Po naložení ovocia do suda účinok zákvasu - tekutiny môžeme sledovať pomocou cukromeru približne po 2 mesiacoch. Kvasená tekutina sa bude postupne blížiť k hornej časti cukromera, približne 2-3°, vtedy je zákvas vhodný na...
10,87 €
Viac

Liehomer

Recenzia(e): 0
Liehomer slúži k orientačnému zisteniu percenta alkoholu. V domácnostiach ho používame k riedeniu alkoholu na potrebné percentá, obyčajne 35 - 40 %, slivovicu na 52 %. Stupnica 0-90%, norma STN. Meranie vykonávame pri teplote 20 °C.
9,74 €
Viac

Sledujte nás na Facebooku