

Muštomer sa používa na dosládzanie muštu, ktorý má čiastočne nízku sladkosť. Sladkosť či hustotu zisťujeme podľa stupnice na muštomery pri teplote 15 °C meraného muštu. Na muštomere je hodnota cukru uvedená v litrových percentách, podľa ktorej jeden stupeň sladu dosiahneme pridaním 1 kg cukru na 1 hektoliter muštu. Docukrovanie pre biele stolové vína na 21°, červené obyčajné vína na 22 - 23 °, sladké likérové vína na 25 °.
Zásady doručenia
Zásady vrátenia
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.
Muštomer sa používa na dosládzanie muštu, ktorý má čiastočne nízku sladkosť. Sladkosť či hustotu zisťujeme podľa stupnice na muštomery pri teplote 15 °C meraného muštu. Na muštomere je hodnota cukru uvedená v litrových percentách, podľa ktorej jeden stupeň sladu dosiahneme pridaním 1 kg cukru na 1 hektoliter muštu. Docukrovanie pre biele stolové vína na 21°, červené obyčajné vína na 22 - 23 °, sladké likérové vína na 25 °.
check_circle
check_circle