Všetky najpredávanejšie produkty
Hadička na sťahovanie vína
  • Hadička na sťahovanie vína

Hadička na sťahovanie vína

Hodnotenie 

Potravinárska hadica s vonkajším Q 11 mm, vnútorným Q 8 mm. Dĺžka hadice 1,5 m. Slúži na stáčanie tekutín - víno, medovina, pálenka.

5,02 €
S DPH
Množstvo

 

Zásady doručenia

 

Zásady vrátenia

Detaily produktu
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Hadička na sťahovanie vína

Hadička na sťahovanie vína

Potravinárska hadica s vonkajším Q 11 mm, vnútorným Q 8 mm. Dĺžka hadice 1,5 m. Slúži na stáčanie tekutín - víno, medovina, pálenka.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 5

Muštomer

Recenzia(e): 0
Muštomer sa používa na dosládzanie muštu, ktorý má čiastočne nízku sladkosť. Sladkosť či hustotu zisťujeme podľa stupnice na muštomery pri teplote 15 °C meraného muštu. Na muštomere je hodnota cukru uvedená v litrových percentách, podľa ktorej jeden stupeň sladu dosiahneme pridaním 1 kg cukru na 1 hektoliter muštu.  Docukrovanie pre biele stolové vína na...
9,84 €
Viac

Refraktometer

Recenzia(e): 0
Refraktometer na hrozno - vinič so stupnicou BRIX od 0 do 40 % s max odchýlkou 0,1 až 0,2 %. Pre strednú koncentráciu cukru v šťavách. Stupnica Brix udáva 1° stupnice = 1g cukru v 100 g roztoku. Slúži i na meranie pravdepodobného alkoholu v budúcom víne od 0 do 25 % Vol., s max. odchýlkou 0,2% Vol.(Ide o matematický prepočet na predpokladaný alkohol pri...
54,33 €
Viac

Liehomer

Recenzia(e): 0
Liehomer slúži k orientačnému zisteniu percenta alkoholu. V domácnostiach ho používame k riedeniu alkoholu na potrebné percentá, obyčajne 35 - 40 %, slivovicu na 52 %. Stupnica 0-90%, norma STN. Meranie vykonávame pri teplote 20 °C.
9,74 €
Viac

Cukromer - Kvasomer

Recenzia(e): 0
Cukromer používame pri zisťovaní vykvaseného ovocia. Ľudovo nazývaný aj ako ´kvasomer´ Slúži pre stanovenie vhodného zákvasu. Po naložení ovocia do suda účinok zákvasu - tekutiny môžeme sledovať pomocou cukromeru približne po 2 mesiacoch. Kvasená tekutina sa bude postupne blížiť k hornej časti cukromera, približne 2-3°, vtedy je zákvas vhodný na...
10,87 €
Viac

Sledujte nás na Facebooku